ax – Amatörkulturens samrådsgrupp kallar till årsmöte och samtal torsdagen den 23 april 2015, kl 11-14. Temat för dag en är ”Vad är amatörkulturens roll i samhället och kulturpolitiken?”.

Program:
kl 11-12 ca Årsmöte (handlingarna finns här)
kl 12 ca lunch. ax bjuder på sallad/pastasallad eller dylik förtäring
kl 13-14 Samtal med riksdagsledamöter från Kulturutskottet: Gunilla C Carlsson (S) vice ordförande i Kulturutskottet, Cecilia Magnusson (M), Niclas Malmberg (MP), samtalsledare: Claes Nyberg.

Plats: Gammelgårdsvägen 38-42, Stora Essingen, Stockholm.
Lokal: Wagnson, 1 tr ned.
Anmälan: snarast och helst ej senare än 13 april till info@amatorkultur.se. Ange om du önskar lunch eller ej, om du föredrar vegetarisk, fisk/skaldjur eller kött/fågel samt om du har födoämnesallergi. Vi försöker ordna även till laktos-/glutenallergiker

OBS! Viktigt att alla ax medlemsorganisationer försöker närvara med ombud på årsmötet om möjligt. Medlemsorganisation i ax som ej erhåller statsbidrag år 2015 kan ansöka om resebidrag hos ax för att kunna delta med 1 representant.

Vägbeskrivning för dig som åker kommunalt: buss 1 från Centralen eller Fridhemsplan. Kliv av hpl Flottbrovägen (näst sista hpl), promenera i bussens riktning och sväng höger ner på Gammelgårdsvägen som är den första tvärgatan, följ vägen ner för backen till IOGT-NTO-huset (stor tegelbyggnad) där flera ideella organisationer har sina kanslier. Eller ta tvärbanan till station Stora Essingen.