RFYL_Liggande2Run for your life är en klimatperformance i form av ett stafettlopp från Arktis till Paris i november. Stafetten pågår dygnet runt i 21 dagar och slutmålet är klimatkonferensen COP21 i Paris.

1000 personer med varsin personlig ingång i klimatförändringarna kommer springa varsin sträcka och bidra med sin klimatberättelse.  Längst hela vägen kommer det att arrangeras events för att uppmärksamma stafetten och klimatfrågan lokalt. Hela stafetten kommer att direktsändas. Projektet är initierat av Riksteatern och sker i samarbete med de stora miljöorganisationerna, bildningsförbund, idrottsföreningar och kulturorganisationer.

Vill du vara med?

Vill du arrangera en konsert med klimattema, en paneldebatt om människans roll på jorden, en filmfestival eller ett annat event med koppling till Run for your life? Eller har du kanske  redan nu ett evenemang på gång som kan ingå i Run for your life? Vår ambition är att det ska hända något I varje ort stafetten passerar. Ditt event kommer bli en del av Run for your life:s offentliga program och synas som en programpunkt i kartan på www.runforyourlife.nu.

Anmäl ditt intresse för att arrangera ett lokalt arrangemang på www.runforyourlife.nu/delta.

Vill du veta mer om när stafetten passerar din ort, vilka som redan nu engagerar sig lokalt eller bolla idéer? Kontakta: Maja Rintala, projektkoordinator, maja.rintala@riksteatern.se, 070-637 59 96.