Foto: Sara Jakobsson

Det är glädjande att nu kunna välkomna vår senaste medlem ATR Ung, som vid årsskiftet byter namn till Ung Teaterscen, till Ax !

Ung Teaterscen är ett ungdomsförbund för unga i föreningar som håller på med amatörteater, och syftet är att främja barn och ungas möjligheter att utöva just teater. Just nu jobbar de för fullt med sin allra första teaterfestival ”Ung Teaterfest” som kommer äga rum i Uppsala den 27-28 juni 2017.
Missa inte det!

De har för närvarande cirka 4000 medlemmar fördelat på 40 föreningar. Spana in medlemsföreningarna och deras verksamhet här >> 

”Ung Teaterscen är ett tämligen nytt förbund som visar att unga vill och kan engagera sig i föreningslivet för att utöva ideell kultur och vi är väldigt glada att ha dem som medlem hos oss”, säger Johan Groth, ordförande för Ax.

”Genom vårt medlemskap i Ax hoppas vi på utbyten med andra organisationer och fler möjligheter att påverka och vara delaktiga i amatörkultursverige”, säger Johanna Ström som är förbundssekreterare på Ung Teaterscen.

Varmt välkomna!

Har du en ideell förening som vill bli medlem i Ung Teaterscen? Då kan du läsa mer här >>
Du kan läsa mer om Ung Teaterscen här >>