Foto: Klas-Herman Lundgren

Som tidigare år har vi nu bokat ett hus i Almedalen för att göra det enklare för er att kunna delta under delar av eller hela Almedalenveckan. Våra medlemsorganisationer har första tjing på platserna i huset. Vi ser gärna att så många representanter som möjligt från den ideella kultursektorn finns på plats i Almedalen!

Vi hyrde samma hus förra året och året dessförinnan och vi tycker att det är ett perfekt hus vad gäller storlek och läge. Därför vill vi öppna upp denna möjlighet för er i år igen.

Huset ligger perfekt till i ett lugnt villaområde med 15-20 min promenad till Almedalen. Ni har möjlighet att hyra en eller flera bäddar under veckan. Hur länge och hur många platser beror på efterfrågan där först till kvarn gäller. I priset ingår lakan och städning. Bäddar hyrs ut till självkostnadspris.

Priserna för medlemmar i Ax är:

  • hela veckan kostar 4600 kronor / per bädd
  • sön – ons kostar 3100 kr / per bädd
  • ons – sön kostar 2600 kr / per bädd
  • enstaka natt eller pris för organisation som inte är medlem i Ax? Fråga!

Förfrågningar om att hyra platser har redan börjat komma in, så tveka inte att boka upp er plats nu innan de tar slut! Maila Anna Edlund på anna.edlund@axkultur.se om du har frågor eller vill säkra er plats.

Hoppas vi ses i Almedalen!