Bild från den senaste träffen som hölls i Falun.

Träffdags i Borlänge på tisdag den 24 oktober!

Första träffen inom vårt projekt En starkare regional närvaro hålls i Borlänge i form av föreningsdagen Förenade krafter nu på tisdag den 24 oktober – för dig som är verksam inom föreningslivet i Dalarna.

Du är varmt välkommen till Teknikdalen i Borlänge mellan kl 15.00-20.00. Du har tillfälle att nätverka med andra föreningar, dela idéer och erfarenheter, träffa politiker och delta i workshops. Inför den nya kulturplanen som ska gälla mellan 2019-2022 har du även möjlighet att komma med input om vad som är viktigt för din kommun eller länets föreningsliv och amatörkultur.

Du kan välja på workshops som handlar om bland annat styrelsearbete, att söka projektbidrag, få verktyg för bra möten och offentlig upphandling (se mer i programmet).

Anmäl dig genom att maila andrea.gazzola@ltdalarna.se!

Klicka här för att komma till programmet.