Ax på almedalen 20161

Foto: Per Pettersson from Stockholm, Sweden – Applåder, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42415108

Under den första veckan i juli befinner sig Ax i form av Johan Groth, ordförande för Ax, Anna Edlund, projektledare för Inflytandeguiden, och Emilie Johansson, projektledare för En starkare regional närvaro, på Almedalsveckan – boka in en träff med oss! Vill du diskutera regionala frågor, ideell kultur, samverkan eller inflytande? Släng iväg ett mail till info@amatorkultur.se så ordnar vi en träff med rätt person. Vi vill så klart väldigt gärna träffa er som medlemsorganisation!

Vilka seminarier och debatter ska vi inte missa? Skicka gärna tips på både evenemang och personer vi bör hålla extra koll på under Almedalsveckan till info@amatorkultur.se.