Den 12 september kl 18.00 – 20.00 är du som är medlem i någon av Ax – Amatörkulturens samrådsgrupps medlemsorganisationer och verksam i Sörmland varmt välkommen till en träff med Landstinget Sörmland i Eskilstuna!

Träffen är till för dig som vill veta mer om regionen och hur du och din organisation eller förening kan vara med och påverka regionalt och ta del av de projektmedel som finns regionalt. Det är även ett reellt tillfälle att komma med input till Sörmlands kulturplan innan den klubbas igenom i slutet av september. Vad skulle förbättra förutsättningarna för just ditt kulturutövande de kommande åren? Utkastet till Sörmlands kulturplan skickas ut med bekräftelsen på anmälan. Med på mötet är kulturchefen Mikael Palo och regionens ordförande Åsa Kratz. Tillsammans gör vi det till ett bra möte!

De regionala träffarna är en del av Ax projekt En starkare regional närvaro som arbetar för att stärka den regionala närvaron hos Ax medlemsorganisationer och den ideella kulturen regionalt. Andra regioner som är klara för träffar under oktober/november är Västra Götalandsregionen och Region Jämtland Härjedalen – mer information kommer!

>> ANMÄL DIG HÄR <<

Vi bjuder på macka och något att dricka!

Kontakta gärna projektledare Emilie Johansson på 070 – 251 54 29 eller emilie.johansson@amatorkultur.se om du har frågor eller funderingar.

Vi håller till på Scenkonst Sörmland, Munktellstaden, John Engellaus gata 3, Eskilstuna. 
1065

Bild lånad från Scenkonst Sörmland.

Ax medlemsorganisationer är: