Ax informationsbord under Almedalen.

Varmt välkommen på Ax årsmöte den 6 april kl 13-18 i Stockholm! Du anmäler dig till årsmötet genom att maila info@amatorkultur.se.
Viktiga datum att hålla koll på är:
  • Sista dag för att nominera till kommande styrelsen är imorgon, den 31 januari 2017.
    Du nominerar en eller flera personer som du tänker skulle bidra till Ax arbete och utveckling här: http://valberedning.amatorkultur.se/. Vi söker bland annat en ny ordförande! Du kan läsa mer om vad ett förtroendeuppdrag skulle innebära här >>
  • Sista dag för att skicka in motioner är den 16 februari 2017 kl 23:59. Motionerna skickar du på mail till info@amatorkultur.se! Ju fler förslag och idéer till årsmötet desto bättre. Har du tänkt att ”det här borde Ax verkligen göra”? Skriv ihop ditt förslag och skicka det till oss!
Årsmöteshandlingarna går ut i god tid innan mötet.