Är du intresserad av att arrangera ett musikevenemang? Är du 25 år eller yngre? Då kan du söka till MoKS/ Livemusik Sveriges mentorsprogram Pop-it som pågår mellan juli 2017-juli 2018.

Som deltagare i Pop-it får du, genom mentorskap från en professionell arrangör, möjlighet att genomföra det arrangemang du alltid drömt om. En festival på ängen? En konsert med favoritbandet på det lokala kulturhuset? En stadsfest på torget? En musikkväll i ladan? Inga idéer är för stora eller små för att drömma om!

Som ny arrangör står man inför svåra frågor som: hur man kan finansiera sitt arrangemang? Vilka kostnader bör man ha i beräkningen inför arrangemanget? Vem kontaktar man när man vill boka ett band? Hur skriver man ett avtal med artisterna? Hur bör man marknadsföra sitt arrangemang? Frågorna kan vara så pass många och överväldigande att många aldrig vågar testa sin idé. Ibland behöver man bara någon att fråga och med rätt handledning kan hinder som dessa lätt besegras.

För mer information om projektet och intresseanmälan, gå in på http://www.moks.se/pop-it/. Observera att antagningen till projektet sker löpande, så ansök redan idag!